• Bas Gremmen

Metamorfose


In Diemen staat dit jaren 80 huis, bedacht in 1981 door Architectengroep VDL (Verster, Dijkstra, Loerakker) Fascinerend is om te zien dat deze enorme wijk met slecht een paar tekeningen is gebouwd. Het is een bouwpakket waar een bescheiden aantal details voldoende waren om een grote variëteit aan woningen te kunnen bouwen.

Maar de opdrachtgever wil graag iets meer, zowel boven en beneden, maar ook beter. Veel van de installaties in het huis, maar ook de beglazing waren echt aan vervanging toe. En ook dat gaan we doen. Zowel de Begane grond als de verdieping wordt opnieuw ingedeeld naar de wensen van de opdrachtgever. Dus na wat zoeken naar een geschikte aannemer, zijn we begonnen!


56 keer bekeken

Arkkitehtitoimisto Bas Gremmen   |  +358 (0) 45 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn