• Bas Gremmen

Flinke uitbouw


Sinds januari zijn we gestart met de realisatie van deze uitbouw aan zowel aan de zij- als de achterkant van deze twee onder één kap woning. De uitbouw gaat worden gebruikt als berging, bijkeuken en grote leefkeuken aan de tuinzijde. De aanbouw is zo ontworpen dat de verbouwing weinig overlast geeft aan de bestaande woning. De doorbraak om beide delen met elkaar te verbinden wordt pas gemaakt als de nieuwe keuken in gebruik is. Binnenkort meer foto's van het interieur en de gevels met de kozijnen.

Hier ziet u een deel van de fundering.

Hier ziet u de doorbraak door de zijgevel.

De wanden worden gemaakt met een houten binnenspouwblad en een metselwerk buitenblad

Hier een gedeelte van met metselwerk aan de (blinde) zijgevel en voorgel

#Aanbouw

69 keer bekeken

Arkkitehtitoimisto Bas Gremmen   |  +358 (0) 45 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn