• Bas Gremmen

Supersnel verbouwen


Soms gaat een verbouwing snel en soms gaat ze supersnel. Na een voorbereidingstijd van zes maanden waarin een flink aantal verschillende mogelijke verbouwopties zijn onderzocht was het tijd om tot de uitvoering over te gaan. Dit bovenhuis met twee bouwlagen zal na 9 weken worden opgeleverd. Hierbij is werkelijk alles in het interieur en de installaties overhoop gehaald om het pand weer geheel up-to-date te maken voor de komende 25 jaar. Het huis is ingedeeld in drie kamers met gezamenlijke voorzieningen waaronder een meer dan ruim dakterras

De gezamenlijke keuken

Trap naar het dakterras

Een van de kamers

Badkamer

Foto's van de verbouwing

#Appartementen

30 keer bekeken

Arkkitehtitoimisto Bas Gremmen   |  +358 (0) 45 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn