• Bas Gremmen

Woonhuis Oegstgeest 2006


Helaas hebben we geen foto's meer van de oude woning om het verschil te laten zien. Maar deze kleine keuken heeft een flinke gedaante verandering ondergaan. Allereerst heeft deze keuken een mooi uitzicht op de eigen tuin en dat is gebleven. Door het aanrecht niet helemaal voor het raam door te laten lopen is het mogelijk om vlak bij het glas te kunnen gaan staan. Aan de linkerzijde is een hoekvorm gemaakt met daarin de gaskookplaat. De kasten zijn gemaakt van Bamboe (laminaat) en HPL kunststof aanrecht

Aan de rechterzijde een spoelkeuken met een aanrecht van Corian met aangelijmde blauwe bakken, ook van Corian. Ook het spatscherm achter de spoelbakken is van Corian met daarboven een servies kast met gematteerd glazen schuifdeurtjes.

Daarnaast is deze kleine lunchplek gemaakt door middel van een vrijhangende tafel met ingebouwde verlichting

In de kleine gang die de overgang maakt naar de garage hebben we plek gevonden voor een extra kast met een afzet werkblad daarboven in de oranje kast een combinatieoven.

#Woonhuis #Keuken #Badkamer

141 keer bekeken

Arkkitehtitoimisto Bas Gremmen   |  +358 (0) 45 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn