Bas Gremmen Architectuur   |  +35845 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn        

House in Pijnacker

 

The client had the wish to realise a living kitchen. The current kitchen was dated but mostly too small.

 

In this design we have used part of the garage for the development, together with an extension on the side.  The connection with the existing house is made through a small breakthrough were the kitchen was used to be. Now the television room can be separated from the new living room using a sliding door.


We have not only designed the extension, but also the kitchen. We signed for the colour and light design. The kitchen has been produced and assembled by a specialised furniture manufacturer. (Brandhof de Meern). The expansion was realised by Lispet construction company from Delft.

As you can see, it has become a warm space where the owners have become very happy.