Bas Gremmen Architectuur   |  +35845 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn        

Rotterdam

Verhuizen of verbouwen,

           we helpen u graag met uw keuze

Altijd een weer lastige vraag, gaan we verhuizen naar een ander huis of gaan we ons eigen huis verbouwen. Wat wil je bereiken. Hoelang wilt u nog in uw huidige huis gaan wonen. Het maakt uit of dat voor 5, 10 of 25 jaar is!  Zitten de kinderen nog op school? Wanneer gaat u met pensioen? Bent u voor uw zelf begonnen en heeft u een werkplek nodig? Allemaal vragen die relevant zijn voor deze afweging.

Het voordeel van verhuizen is dat u weer opnieuw kunt beginnen, alles staat open. Natuurlijk moet uw nieuwe huis worden aangepast aan uw wensen. De badkamer is verouderd, de keuken niet handig en u mist een extra slaapkamer. Maar u bent ook onbekend met de nieuwe woning, de staat van het onderhoud en de technische mogelijkheden!

Het voordeel van uw eigen huis verbouwen is dat u uw huis van haver tot gort kent. Maar dat is soms wel een nadeel. U ziet misschien niet meer alle mogelijkheden die nog in uw huis verscholen liggen. Wel kunt u precies aangeven wat er aan schort. Wat is niet goed, te klein of juist te groot geworden!

Maar het is ook een financiële vraag. Wat is uw huidige huis waard en hoeveel kunt u er in redelijkheid aan verbouwen zonder dat het in de toekomst onverkoopbaar wordt. En welk deel van de verbouwingskosten kunt u beschouwen als een investering en welk deel niet.

Misschien wilt u intern verbouwen, maar wellicht ook een aanbouw. Is dat vergunning plichtig? En wat gaat dat ongeveer kosten? Nog meer vragen die u ook gewoon aan ons kan stellen!

Hieronder een greep uit de huizen waaraan we de afgelopen jaren hebben gewerkt. Zit uw huis er ook bij?

Meer weergeven

Lighting Design Academy