Bas Gremmen Architectuur   |  +35845 2085091  |  Email-gremmen   |  LinkedIn        

20-May-2018

20-May-2018

Please reload

Recente berichten

Supersnel verbouwen

May 20, 2018

Soms gaat een verbouwing snel en soms gaat ze supersnel. Na een voorbereidingstijd van zes maanden waarin een flink aantal verschillende mogelijke verbouwopties zijn onderzocht was het tijd om tot de uitvoering over te gaan. Dit bovenhuis met twee bouwlagen zal na 9 weken worden opgeleverd. Hierbij is werkelijk alles in het interieur en de installaties overhoop gehaald om het pand weer geheel up-to-date te maken voor de komende 25 jaar. Het huis is ingedeeld in drie kamers met gezamenlijke voorzieningen waaronder een meer dan ruim dakterras

 De gezamenlijke keuken

Trap naar het dakterras 

 Een van de kamers

 Badkamer

 

 

Foto's van de verbouwing

 

 

 

Please reload

Zoek op onderwerp
Please reload

Archief